Senioren Drumband Mestreech

Hoe het  is begonnen ...

 

Tijdens de reünie van oud leden afkomstig van Jeugddrumband WVV'28 (50 jaar) in september 2012, ontstond het idee, een “senioren” drumband op te richten. Een tamboerkorps bestaande uit 50-plus tamboers.

Drie maanden later hadden zich spontaan een vijftiental enthousiaste oud-tamboers aangemeld.

Op 12 december 2012 werd zodoende opgericht de “Senioren Drumband Mestreech”.

 

Het doel van deze drumband is om oud-tamboers van 50-plus de gelegenheid te bieden, ontspannen en zonder prestatiedrang, hun oude liefde voor drumbandmuziek nieuw leven in te blazen middels actieve deelname binnen een tamboerkorps.

Naast het doel samen muziek maken, is er ook ruimte om, in een zeer ontspannen sfeer, onder het genot van een drankje, ervaringen uit te wisselen en sociale contacten te onderhouden.

 

Door het aanstellen van een gekwalificeerde instructeur, worden de tamboers technieken bijgebracht, welke uiteindelijk zullen resulteren in meer dan verantwoorde uitvoeringen. 

Repetities worden wekelijks gehouden op de donderdagavond vanaf 19.30 uur in de "Oude harmoniezaal Harmonie St. Michael", Heugemerstraat 76  6229 AS  Maastricht (Heugem)

Wanneer u interesse heeft deel te nemen aan dit nieuwe tamboerkorps, de “Senioren Drumband Mestreech”, aarzel dan niet en meld u aan of kom eens een kijkje nemen tijdens een van de repetities.